c347fc98 Sweets of Life: Doctorul personal al parului meu

vineri, 11 octombrie 2013

Doctorul personal al parului meu

Doctorul personal al parului meu


Imaginati-va o fetita cu parul cret, lung, peste mijloc, care isi piaptana parul in fata unei uriase oglinzi. Si mereu se intreba fetita, daca parul ei cret va ramane la fel de frumos si lung cand ea va creste.
Si uite asa, anii au trecut, parul fetei a devenit din ce in ce mai scurt, mai drept, deteriorat de diverse produse, ars de la placa de indreptat, fara stralucire de la multitudinea de bigudiuri puse in speranta ca parul ei va fi la fel de cret, fragil si aspru, of...saracul par!
Si atunci hotara ca este timpul sa faca ceva in privinta podoabei capilare si dupa multe cautari si intrebari, afla solutia miraculoasa: Gerovital Plant. Isi spuse ca il va denumi Docotorul Personal al Parului ei.
Prima data utiliza un tratament anti age, un sampon si o masca si dupa numai cateva luni observa diferente imense. Parul era mai matasos si mai putin fragil. Apoi, cu trecerea timpul, tratamentul anticadere era imperios necesar si impreuna cu cel anti age, parul devenea din ce in ce mai sanatos. Lungimea lui incepea sa o bucure, culoarea si rezistenta la fel. Se bucura ca un copil, exact ca atunci cand era mica.
Pentru orice coafura realizata cu "ustensilele frumusetii", acum folosea un tratament de protectie si mai ales tratamentul pentru intretinere.
Era invidiata pentru parul ei frumos si usor ondulat, pentru desimea si naturaletea lui, pentru mirosul mereu ademenitor si pentru felul mandru in care il purta pe spate. Si astfel, fata se hotara se le scrie o scrisoare celor de la Gerovital Plant si sa le multumesca pentru "doctoriile" lor magice care i-au redat vitalitatea parului. Pentru produsele lor minunate aflate la granita dintre cosmetica si farmacie, pentru calitate si pentru faptul ca au facut-o sa se simta din nou speciala. 

Azi foloseste cel mai des Lotiunea regeneranta cu petroleum iar parul ei plin de farmec este purtat cu mandrie si incredere in sine.

PS: fata cu parul cret s-a si casatorit si are la randul ei o fetita cu inele aurii


Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2013 si este 100% adevarat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu