c347fc98 Sweets of Life: Apidermin Lejer sau un ten fericit

vineri, 23 mai 2014

Apidermin Lejer sau un ten fericit

Complex Apicol Veceslav Harnaj lanseaza o noua gama: Apidermin Lejer. Apidermin Lejer urmareste principiile active ale gamei cu o istorie de 50 ani intr-o formula noua, lejera, destinata tenului normal, gras sau cu tendinte de ingrasare. Gama cuprinde 4 produse: lapte demachiant lejer, lotiune tonica hidratanta, crema lejera regeneranta de noapte, crema lejera hidratanta de zi. 
Gama Apidermin Lejer se adreseaza tenului normal, gras sau cu tendinte de ingrasare reluand principiile Apidermin, fara parafine, coloranti, conservanti sau parabeni, intr-o formula lejera. Principiile active principale ale acestei game pornesc de la produsul miraculos al stupului: laptisorul de matca, prezent in toate produsele gamei.

Complex Apicol

Ritualul Apidermin Lejer respecta toti pasii pentru un ten fericit: demachiere lejerasi eficienta, tonifiere si hidratare si hranire adecvata momentului zilei: seara sau zi. Laptisorul de matca este completat de ingrediente din surse naturale ca: vitamina A, unt de cacao, extract de ceai verde, vitamina E si ulei de samburi de caise. Apidermin Lejer respecta angajamentul si traditia Apidermin, toate produsele fiind testate dermatologic.

Laptisorul de matca este probabil cel mai valoros produs al stupului, singura substanta naturala capabila sa stimuleze regenerarea celulara. Laptisorul de matca are proprietati uimitoare de vindecare si hidratare, imbunatatind starea de sanatate a pielii din interior. Vitamina A, ingredient activ al laptelui demachiant lejer si cremei regenerante de noapte, stimuleazaproductia de elasten fara a incarca pielea. Laptele demachiant lejer si crema regeneranta de noapte contin si vitamina E, un antioxidant ce protejeazasi repara pielea. Unul de cacao hraneste in profunzime pielea, imbogatind formula laptelui demachiant lejer si cremei lejere regenerante de noapte. Beneficiile tonifiante, antiinflamatoare si astringente ale ceaiului verde se regasesc in lotiunea tonica Apidermin Lejer.

Gama Apidermin Lejer nu contine conservanti, coloranti si nici parafine. Produsele Complexului Apicol „Veceslav Harnaj” sunt testate dermatologic, fara a fi testate pe animale. Ritualul de ingrijire zilnicaApidermin Lejer reia principiile gamei Apidermin, intr-o formula lejera. Complexul Apicol Veceslav Harnaj are o traditie de peste 45 de ani in domeniul apicosmetic, fiind detinatorul numaroase branduri: Apidermin, Floramin, Floral si Apidermaliv. Gama Apidermin Lejer este disponibila in Boutique-ul Apicol Online la adresa: http://magazin.complex-apicol.ro dar si la distribuitorii Complexului Apicol Veceslav Harnaj.

Daca doriti sa participati la campanie, trimitei un mail la marketing@complex-apicol.ro. Ce puteti testa:
  • lapte demachiant lejer
  • lotiune tonica demachianta
  •  crema lejera hidratanta de zi
  • crema lejera regeneranta de noapte
 
Stiti ce inseamna pentru mine un ten fericit? Un ten liber, natural, incarcat de sanatate si hidratat! 

Care este notiunea tenului fericit pentru voi?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu