c347fc98 Sweets of Life: Campania Vichy Liftactiv Advanced Filler

vineri, 14 martie 2014

Campania Vichy Liftactiv Advanced Filler

Sa va mai spun cat de bucuroasa sunt ca vine weekend-ul? Sau ca ieri am primit mostrele de la Campania Vichy Liftactiv Advanced Filler?
Ei bine am primit asa:
- o brosura cu 5 mostre Liftactiv si Neovadiol
- o mostra Vichy Liftactiv Advanced Filler
 
Noul produs de la Vichy Liftactiv Advanced Filler este un produs cu o concentratie record de retinol pur si LR2412, care corecteaza ridurile profunde si verticale dupa o luna. Castigati participand la campania promotionala "Campanie testare  Liftactiv Advanced Filler", ce se desfasoara in perioada 26 februarie - 30 aprilie 2014. Pentru a participa trebuie sa parcurgeti cele 2 etape:
  •  Etapa 1 - solicitati mostra noului produs Liftactiv Advanced, prin completarea formularului disponibil pe site-ul www.liftactivadvanced.vichy.ro, Valabil in perioada 26 februarie - 15 aprilie. In cazul in care vor exista mai multi participanti, mostrele se vor acorda doar primilor 3000.
  • Etapa 2 - completati formularul disponibil pe site-ul concursului www.liftactivadvanced.vichy.ro cu nume si prenume, codul unic descoperit pe scrisoarea primita impreuna cu mostra de produs si spuneti parerea voastra despre produs. Etapa a doua se desfasoara in perioada 1 martie - 30 aprilie 2014.
Tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc pe 5 mai 2014 iar premiile constau in 25 de produse Liftactiv Advanced Filler 30 ml.
Mult succes si o sa revin cu review. 
Pupici si weekend placut va doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu