c347fc98 Sweets of Life: Campania Persil cu BuzzStore

miercuri, 12 februarie 2014

Campania Persil cu BuzzStore

Facand parte din Campania BuzzStore, am primit si eu pachetul minunant de la Persil ExpertGel alaturi de Iuliana Tudor.

Pachetul cuprinde:
1x Detergent Persil Expert Gel 1,46l
10 x Detergent Persil Expert Gel 73 ml
11 x Brosura informativa
1 x Prosop alb fata
1 x Ghid de BUZZ 

Despre campanie:
"Descopera un nou mod de a spala cu Persil, alaturi de Iuliana Tudor!
BUZZStore iti lanseaza o noua provocare si te invita sa intri in echipa Iulianei Tudor, prima ambasadoare Persil in Romania!
Alatura-te si tu echipei de testare si descopera cum, cu doar o cantitate mica de Persil Expert Gel poti readuce la viata hainele tale preferate, indepartand cele mai diverse tipuri de pete.
Convinge-te in cadrul campaniei ca Persil Expert Gel este mai eficient decat detergentul pudra, deoarece contine in formula sa enzime pentru indepartarea petelor, chiar si la 20 de grade. Temperaturile scazute nu ataca tesaturile si pastreaza culorile vii pentru mai mult timp iar hainele tale se pastreaza ca noi! In plus, spaland la temperaturi scazute, faci economii si in acelasi timp protejezi mediul inconjurator. 
Incearca noul mod de a spala: Persil Expert Gel iti ofera o curatenie perfecta si si stralucire a hainelor chiar si la 20°. Usor de dozat, in functie de gradul de murdarie a hainelor, Persil Expert Gel are acelasi pret/ spalare cu detergentul pudra similar. "
Recunosc ca nu sunt adepta spalarii cu detergent lichid asa ca abia astept sa incerc noul Persil Expert Gel. Revin cu pareri zilele astea, mai ales ca la prima vedere, detergentul miroase foarte fresh. Avem si ceva reduceri la el, asa ca fiti pe faza! Pupici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu