c347fc98 Sweets of Life: BALEA YOUNG, SOFT&CARE 2 in 1

miercuri, 4 septembrie 2013

BALEA YOUNG, SOFT&CARE 2 in 1

BALEA YOUNG, SOFT&CARE 2 in 1

Dragelor, astazi vreau sa va povestesc despre Balea Young, Soft & Care 2 in 1. Demachiant/masca de fata, cu efect de curatare/hidratare.

Vine intr-un tub sigilat, roz, cu aroma de capsuni si se gaseste atat in varianta mini cat si normal. 
Se aplica pe fata o cantitate suficienta, exact ca la o masca normala si se lasa sa actioneze cam 10 minute. Dupa, se indeparteaza cu un disc demachiant. Pielea ramane neteda, chiar as putea spune ca tenul este mai luminos. S-ar putea sa fie doar o senzatie personala, insa tenul chiar arata bine.

Consistenta cremei este usor lichida, alba. 
Se lauda ei ca ar fi o crema cu actiune intensiva pentru piele normala. Ma rog, nu prea vad eu intensiv-ul ala, dar, poate in timp....

Ca si demachiant, se aplica o cantitate mica pe ten si apoi se indeplarteaza cu discul demachiant. Exact ca la o demachiere normala. Pot sa spun ca ramane o senazatie de ten gras dupa demachiere, dar, daca ating tenul, nu exista nici o pelicula de sebum ori crema. Este doar senzatia, repet.

Nu apare nici senzatia de roseata, iritatie sau orice altceva. Inclin sa o utilizez doar atunci cand am nevoie de o masca. M-a surprins placut doar in acest domeniu.

Probabil, in viitor, daca o voi mai achizitiona, o voi face doar in varianta mini.

Imi pare rau ca nu am facut poza si la ingrediente. Ii dau lejer nota 8.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu