c347fc98 Sweets of Life: Servetele umede Amelia

miercuri, 3 decembrie 2014

Servetele umede Amelia

Nu sunt adepta folosirii servetelelor umede, insa atunci cand am musai si musai nevoie de ele, cumpar ceva care sa imi fie cu adevarat folositor. Altfel, nu vad de ce as da chiar si o suma oricat de mica pe o inventie plina de chimicale. Sa revenim insa la servetelele pe care vreau sa vi le prezint azi. Se numesc Amelia Travel Wet Wipes si vin intr-un pachet frumos ambalat.



Servetelele umede Amelia au un miros destul de subtil, sunt 15 bucati in pachet si sunt subtiri spre mediu. Au extract de ceai verde, cu alcool si PH friendly. Ei bine, sunt acel gen de servetele care nu lasa spuma pe piele, nici acel miros de numai scapi de el. Catifeleaza pielea, daca ii pot spune asa, o lasa hidratata si curata foarte bine murdaria (chiar si petele de rimel). Sunt servetele aprobate dermatologic si spre deosebire de altele, nu se usuca repede si lasa pielea improspatata si deloc lipicioasa.
La ce folosesc servetele umede:
- la sters biroul
- la curatatul mainilor atunci cand nu am apa si sapun
- la indepartat resturile de tus de pe imprimanta
- la sters capacul laptop-ului
- la sters cizmele de sarea de pe drum (nu radeti!)
- la sters telecomanda de la AC
- si multe altele. Sunt asadar, o alternativa ieftina si rapida la curatat orice aveti nevoie.
Servetelele umede Amelia au pret intre 0.88 lei si 1.5 lei.

Desi incerc pe cat mai des sa folosesc apa cu sapun, atunci cand nu pot, le utilizez cu incredere. Le acord nota 10 pentru cost mic, calitate buna si cantitate suficienta. Voi folositi servetele umede?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu