c347fc98 Sweets of Life: EXFOLIANT EVOLUDERM

miercuri, 21 august 2013

EXFOLIANT EVOLUDERM

EXFOLIANT EVOLUDERM


Zilele trecute va povesteam despre exfoliantul Evoluderm. L-am achizitionat din DM fara a citi in prealabil prea mult despre el. Stiu ca doriti sa va spun cate ceva despre el, asa ca:

Ce contine: Aqua, Ceteareth 33, Kaolin, Glycerin, Pumice, Magnesium, Aluminium, Silicate, Paraffinium, Liquidum, Dimethicone, Propylène, Glycol, Prunus persica, Phenoxyéthanol, Parfum, Citric acid, Cl 14700 plus o sumedenie de parabeni. Din punctul asta de vedere, produsul lasa foarte mult de dorit.

Utilizare: De doua ori pe saptamana, se maseaza tenul, cu miscari circulare si apoi se clateste din abundenta. Se poate utiliza si pe post de masca. Se lasa sa actioneze in jur de 20 de minute si apoi se indeparteaza cu ajutorul dischetelor demachiante, se clateste din abundenta cu apa calduta.

Parerea mea: Are o textura destul de cremoasa si "tare" in acelasi timp. Particulele abrazive din samburi de piersici/caise sunt foarte dure, iar mirosul este destul de placut. Exact ca piersica. Curata destul de eficient, pielea ramane fina, fara zgarieturi, asa cum fac exfoliantele dure, de regula. Curata foarte bine, elimina celule moarte, mai ales zona nasului, fara a lasa roseata sau iritatie. Insa, la mai mult de 3 folosiri pe saptamana, pe ten ramane o roseata timp de vreo 5 minute, apoi dispare. 
Fiind un exfoliant destul de ieftin si intr-o cantitate considerabila, aveti totusi grija la cantitatea de parabeni. Sunt persoane alergice la asa ceva. Ii acord un 8.5. Clar, nu il pot compara cu STRIVECTIN, insa e bun pentru pretul lui.

Prezentare si Pret: 150 ml, 22 lei. Eu nu l-am vazut decat la DM, pana acum.

PS: scuzati pozele. Nu ma pricep.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu