c347fc98 Sweets of Life

marți, 26 februarie 2013

REVIEW: PERSPIREX Deodorant Roll-On


Well, well, dupa ce m-am chinuit ceva zile cu o intrebare de gen "daca da, daca ba", iata ca m-am hotarat. Da. Am incercat antiperspirantul PERSPIREX. Usor neincrezatoare, cu literatura de specialitate la zi, am incercat. Si nu regret.
Nu pot spune ca sunt o persoana cu transpiratie excesiva, nici cu un miros urat, doar ca pur si simplu ma jeneaza mirosul..nu prea placut...in clipele cele mai bune. La sala transpir destul de des (deh, de aia se numeste sala), la alergat, la fel.

In momemntul in care m-am decis sa utiliez acest roll-on am fost destul de sceptica. Am citit prospectul si am purces la treaba. Dupa un bine meritat dus, seara, inainte de culcare am folosit roll-on-ul pe pielea proaspat curata si spalata si mai ales, uscata si neiritata. 
Am repetat procedeul timp de trei zile, sau mai bine zis nopti. ATENTIE!!! nu se aplica dimineata!!!  Eu obisnuiesc sa fac dimineata dus, asa ca intentia a fost sa utilizez ceva.

Nu am simitit nici un miros pe timpul zilei, pielea mea a ramas proaspata si curata ca si cum as fi facut dus. Nu am simtit nici o iritatie, de altfel si hainele mele au ramas curate, nepatate. De precizat ca am avut ceva receptii zilele astea, iar la rochiile mai inchise la culoare, acest antiperspirant a fost extraordinar .

De ce e bun: Formula unica si patentata continuta de Perspirex este o combinatie intre ingredientul activ, clorura de aluminiu intr-o baza de alcool, impreuna cu lactat de aluminiu care asigura confort in utilizare. Aceasta formulare determina inactivitatea temporara a glandelor sudoripare.

Ce spune produsul:
Transpiratia excesiva sau hiperhidoza - cauzata de hiperactivitate la glandele sudoripare - pot fi experimentate de oricine in orice moment. Daca suferiti de transpiratie excesiva, probabil ati incercat mai multe solutii si ati constatat ca acestea nu au emis protectia adecvata.
Perspirex este diferit. Formula acestuia, fara coloranti sau parfum este dovedita clinic ca ofera cea mai buna protectie impotriva transpiratiei si mirosului neplacut. O aplicare functioneaza o perioada de pana la cinci zile. Scapand astfel de transpiratie si de miros, puteti aplica un deodorant sau parfum la alegere. Formula unica, patentata in Perspirex este dovedita clinic ca ofera protectie reala fara transpiratie si fara miros. Este atat de eficienta incat va lucra timp de 3-5 zile.

CONCLUZII: este cel mai bun antiperspirant ever. Nu cred ca voi mai folosi vreodata altceva si in mod clar il voi reachizitiona. Pret:55 RON

Din cate am inteles, ar urma sa apara si in farmacii, pana atunci insa va las site-ul lor http://www.perspirex.ro/

Voi ce antiperspirante folositi?



2 comentarii:

  1. Perspirex roll-on a fost pus la incercare :) Si a facut o impresie excelenta!!! Multumim mult pentru acest review senzational, pentru ca ne sunteti aproape si pentru ca v-ati dorit sa testati Perspirex!
    Pretul recomandat Perspirex Roll-on este de 58,9 ron :) iar un flacon de 25 de ml va este suficient pentru 4-6 luni. Perspirex este confortabil, comod de utilizat si econom! Va multumim

    RăspundețiȘtergere