c347fc98 Sweets of Life: Am fost rasfatata de L'Erbolario

sâmbătă, 26 aprilie 2014

Am fost rasfatata de L'Erbolario

Sa va povestesc astazi despre noile game L'Erbolario cu Iris, Violete si Hedera si cum am ales mirosuri minunate pentru simturile mele olfactive. Alegand parfumul preferat primaverii tale pe pagina de Facebook a L'erbolario, primesti un pachetel cu mostre si un voucher de 10 lei valabil in farmaciile Sensiblu. Iata, deci, cu ce m-am ales:


In mod normal, am inteles ca se primeste doar un pachet cu mostre, insa farmacista de la Sensiblu a fost foarte draguta si mi-a dat doua. 
Am primit: 
- 2 x gel de dus cu hortensie
- 2 x gel de dus cu fructul pasiunii 
- 2 x crema de corp cu fructul pasiunii 
- 2 x crema nutritiva pentru maini cu 3 trandafiri 
- 1 x crema parfumata pentru corp cu bujor si 
- 1 x sampon Felci pentru barbati. 
Am fost foarte incantata si de abia astept sa le utilizez. M-a surprins de altfel cat de frumos si amabil s-a purtat Sensiblu cu mine. 

Cu voucherul de 10 lei am cumparat Sapunul cu Bujor (pret 29.99 lei, 100 g) - are un miros dumnezeiesc, este catifelat si senzual. Am mai luat si un saculet parfumat cu Violete (pret 14.99 lei). In total am platit doar 28 lei (am avut si o reducere).

Multumesc L'Erbolario pentru rasfatul de care aveam nevoie si de noile game. (o sa va povestesc despre cateva produse care si-au pus amprenta definitiv asupra mea)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu