c347fc98 Sweets of Life: Promisiune Mincinoasa

marți, 18 noiembrie 2014

Promisiune Mincinoasa

Azi vreau sa va povestesc despre o carte pe care am citit-o intr-o singura zi. Stiu ca nu am mai facut de multa vreme un review asupra unei carti dar acum cu sarcina, mai am si eu timp sa citesc cate ceva.
Asadar, va povestesc azi despre Promisiune mincinoasa a lui Howard Roughan. Cartea face parte din Colectia de romane de la Reader's Digest si este una dintre acele carti captivante care te tine cu sufletul la gura.

Subiectul, desi unul simplu, se contureaza inspre jumatatea cartii intr-unul complex si plin de psihologie si mister. Dr. psiholog David Remler are o pacienta noua, misterioasa si atragatoarea Samantha Kent. Problema ei este sotul adulterin, un copil de doi ani si o idee de divort care daca nu s-ar contura, ar conduce la uciderea sotului adulterin. Pana aici nimic anormal, doar ca Samanta Kent ii insceneaza moartea sotului ei doctorului Remler. In poveste mai apar pe rand, tipuri de politisti care nu dau doi bani pe vinovatul Remler, echipa de avocati perfect profesionisti si evident, petrecerile fastuoase si pline de bani. 
Cartea pare un subiect de film, este seducatoare, are crima, psihologie si intorsaturi la care nu te astepti. Ca si hint, cartea se termina cu bine, insa Samanta Kent nu este nici pe departe cine spune ca e.
Va las sa o cititi, merita din plin. Nu este genul chick-lit, nici acel roman psihologic plictisitor, ci mai repede, o carte ce include orice. Dialoguri bine puse la punct, sistemul american de politie, procurori ingamfati si avocati atragatori si multe altele pe care va las sa le descoperiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu