c347fc98 Sweets of Life: Bunatati de martie

luni, 11 martie 2013

Bunatati de martie

GEROVITAL, FARMEC - BUNATATI DE MARTIE


Am cam intarziat. Desi mi-am pus in plan sa pun cel putin o postare pe saptamana, nu pot. Timpul nu imi permite. Insa, m-am gandit ca totusi o urare tarzie nu strica niciodata, asa ca LA MULTI ANI fetelor, doamnelor, mamelor. LA MULTI ANI FRUMOSI si o primavara plina de zambete si fericire.



La mine luna martie a inceput cu mici schimbari pe toate planurile. In plus, m-am hotarat sa schimb putin si gama de produse cosmetice, drept pentru care vreau sa va prezint ceva ce incerc de 2 saptamani: Crema hidratanta GEROVITAL PLANT si SAMPON cu EXTRACT DE ARGAN 2 in 1 FARMEC.


CREMA HIDRATANTA GEROVITAL PLANT



Ce spun ei:
Este un produs destinat îngrijirii pielii feţei şi gâtului, o cremă de zi cu efecte intensiv hidratante.
Complexul Herbatonic şi Aquaxylul asigură echilibrul optim de hidratare, nutrire şi remineralizare a pielii. Ceramidyl-Omega reface funcţia de barieră a pielii, aceasta devenind mai hidratantă, mai elastică, mai tonică. Uleiurile naturale de Jojoba şi Soia hrănesc şi regenerează pielea, asigurând protecţie întreaga ziExtractul organic de Floare de Colţ are efecte antioxidante, calmante protejând pielea împotriva factorilor de mediu nocivi.  Mod de utilizare: Se foloseşte zilnic, dimineaţa, după demachierea şi tonifierea corespunzătoare a tenului. Se aplică pe faţă, gât şi decolteu şi se masează uşor până la completa absorbţie în piele.  Ingrediente:  Aqua, Glycerin Stearate,Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glycine Soja Oil, Octyldodecanol, Dimethicone, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Polyacrylamide, C13-C14 Isoparaffin, Laureth-7, Theobroma Cacao Seed Butter, Propylene Glycol, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Thymus Serpillum Extract, Althaea Officinalis Leaf Extract, Equisetum Arvense Extract, Alcohol, Leontopidum Alpinum Extract, Parfum, EDTA, BHA, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Glycosphingolipids, Sodium Surfactin, Phospholipids, Tocopheryl Acetate, Cholesterol.   Parerea mea: Este o crema care chiar hidrateaza in profunzime tenul. Avand tenul destul de gras, am folosit crema doar seara, dupa ritualul meu de demachiere. Pot spune clar, ca dimineata, daca folosesc crema, pe toata perioada zilei am fata plina de o pelicula nu tocmai placuta de sebum. Asa ca am ales sa o folosesc doar seara. Si merita!Cu o consistenta destul de moale si cu un miros usor suav, patrunde profund in pielea tenului si a gatului, lasandu-le netede si fine. Dimineata, tenul meu "respira a curatenie". Nu am simtit tenul gras, nu am avut nici o alergie la crema, mancarime sau roseata, nici bubite cum am patit de la alte creme. Pielea ramane intinsa si fresh.  In consecinta o recomand cu caldura si doamnelor/domnisoarelor cu tenul gras, care vor sa investeasca in hidratarea pielii lor.  Pretul: 19,16 RON pe http://www.farmec.ro/produse/ten/crema-hidratanta-15.html    SAMPON CU EXTRACT DE ARGAN 2 in 1 FARMEC 
  Ce spun ei: Formula delicata - sampon si balsam asigura o degresare neagresiva, potrivita parului vopsit, uscat, aspru, lasandu-l usor de pieptanat si de aranjat.
Uleiul de argan, bogat in omega-6, omega-9 si vitamine, hidrateaza parul uscat si friabil. Impreuna cu Keratina din compozitie, fortifica firul de par, prevenind despicarea varfurilor, uscarea si ruperea firelor de par.

Mod de utilizare:
Se aplica pe parul umed, se maseaza usor si se clateste cu apa din abundenta.

Parerea mea: 
Sa-mi fie rusine! Nici nu stiam ca Farmec are sampoane!  Si inca ce sampoane! Cand m-am hotarat sa fac review la gama FARMEC, am hotarat ca de principiu nu voi scrie decat despre produsele cu adevarat bune. Si iata ca samponul asta se incadreaza perfect. Pret accesibil/cantitate (400 ml), nu usuca scalpul, nu provoaca matreata, nu lasa parul imbacsit, nu ingrasa repede parul (o spun din experienta, chiar mi se ingrasa si dupa 2 zile), nu provoaca alergii (cel putin in cazul meu!), ce mai! Este unul dintre putinele sampoane care fac ce scrie pe eticheta.
Mirosul este la fel de suav ca toate celelalte produse. Parul ramane matasos si culmea, usor de pieptanat. Nu voi scrie mai mult de atat, va las sa incercati!

Pret: 11,40 RON la http://www.icosmetice.ro/1281-sampon-2-in-1-cu-argan-400-ml-farmec-natural.html

4 comentarii: