c347fc98 Sweets of Life: ATINGERI DELICATE - FENNEL

joi, 14 martie 2013

ATINGERI DELICATE - FENNEL

ATINGERI DELICATE - FENNEL

 

Tot incerc de vreo 2 ani unturile de corp de la FENNEL. Am incercat mereu sa le gasesc ceva de reprosat, dar iata, dupa atata timp, nu am nimic rau sa le comuninc.

Pot spune ca astept arome noi, cele din magazine sunt incercate si prea-incercate. Favoritul insa va ramane clar, VANILLA MUSK.

As putea sa va enumar cateva arome gen Plumeria, Coconut, butter shea, pepene galben, vanilie, ciocolata, dar va las sa le descoperiti voi.

Consistenta untului este densa, asemenea unui unt obisnuit. Mirosul este absolut mirific, si persista destul de mult timp, pana la 4-5 ore. Cel putin la mine, cam asta e efectul. 

Cat despre hidratare nici nu cred ca ar mai trebui mentionat ceva. Hidrateaza intens, exact cum este precizat si pe ambalajul cutiei, nivelul maxim al pielii uscate diminuandu-se destul de repede. Nu este un unt gras, nici pe departe, nu ai senzatia aceea de "ma duc sa ma spal pe maini" dupa ce il utilizezi. Nu, este exact asa cum ar trebui sa fie un unt: nu prea dens, nu foarte gras, lasa pielea fina si cu un miros destul de discret, si hidratare ce tine cam 10-12 ore.


FENNEL spune sa astepti dupa ce folosesti untul, sa intre in piele, si apoi sa te imbraci. Eh, eu m-am imbracat imediat, untul deja intrase in piele de mult! Deci, efectul e foarte rapid.

Ce imi mai place la FENEL este si ambalajul dar si gramajul. Pentru un pret de aproximativ 12 ron si un gramaj de 200 ml (sotul meu spune ca e "unt la kilogram"), raportul calitate/pret este extra. Amabalaj atragator, eticheta atat cat trebuie sa acopere din cutie, culori care nu sunt stridente sa deranjeze ochiul, desene imbietoare si mai ales, arome delicioase. Ce iti poti dori mai mult?



Voi ce arome ati incercat?



4 comentarii:

  1. mmmmmm, frangipani :D nu am vazut pana acum in magazine. Eu tocmai am inceput o cutie de Plumeria. In trecut am mai folosit pe cel cu shea si pe cel cu cacao. Intr-adevar, raport calitate-cantitate-pret extraordinar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat dar poate o voi face :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ana, incearca. Daca vrei hidratare, FENNEL iti ofera maximum. Si atat de multe sortimente...give it a try!

      Ștergere
  3. Oh, Ioana, mai am o cutie de Plumeria. De abia astept sa o termin sa iau si eu cacao. Ce ma bucur ca FENNEL e atat de adorat.

    RăspundețiȘtergere