c347fc98 Sweets of Life

marți, 29 ianuarie 2013

FARMEC - Tratament pentru cuticule


Zilele trecute am achizitionat din Farmaciile SENSIBLU, un tratament pentru cuticule de la FARMEC.

Am spus ca nu voi face nici un review la el, dar dupa ce l-am folosit si am vazut cat de bun este, nu am putut sa nu impartasesc cu voi aceasta experienta.
Deci, tratamentul se prezinta intr-un flacon de cativa ml. sub forma de gel.
Ce spune el: 'Datorită proprietăţilor exfoliante puternice, dizolvă ţesutul cuticular în exces de pe suprafaţa unghiei şi uşurează împingerea cuticulei la baza unghiei. Asfel, nu va mai fi nevoie de tăierea cuticulelor."

Ce face de fapt: dupa aplicare si impingerea cuticulei cu un betisor de lemn, se vede clar cum aceasta efectiv dispare. Nu la modul ca nu mai exista, ci pur si simplu parca le minimizeaza, le dizolva. La mine efectul a fost cu atat mai uluitor cu cat cuticula a fost destul de mare. FARMEC spune ca poate fi folosit o data pe saptamana, eu insa il voi folosi mai des, pentru ca nu mi-am ingrijit cuticulele de ceva vreme (am avut un obicei prost si le-am tot taiat; astfel au crescut destul de urat. In ultima vreme, le-am lasat in voie si astfel am folosit cu brio tratamentul). Singurul punct slab, a fost mirosul. Nu il pot descriere, dar daca face ce trebuie sunt destul de optimista ca pot trece faza cu mirosul

Parerea mea: merita din plin la pretul asta (aprox. 9 lei). Clar il voi achizitiona din nou. FARMEC imi demonstreaza inca o data ca are produse de claitate si la pret avantajos! BRAVO!

Voi ati folosit acest peeling cuticular?


PS: pe seara revin cu poze mai bune!